• SUPER GLIDER
  SUPER GLIDER
  Egner seg til bruk både inne og ute hele året! Super Glider er vurdert av Folkehelsa
  Les mer
 • SMØRESYSTEM
  SMØRESYSTEM
  Ved bruk av Terjans kabelsmøresystem kan man trekke vesentlig lengere kabler.
  Les mer

Om Terjan

Vedlikeholdsfri blander for damp og vann, det var slik det hele startet. Dette lykkes vi med. Samtidig utviklet vi blandebatterier for varmt og kaldt vann med stor kapasitet. Vi er stolte over å se at idag er våre blandebatterier foretrukket på de fleste meierier og slakterier, dvs næringsmiddelsindustrien. Årsaken er at de er vedlikeholdsfrie. Vi greide også det kunststykke å få støtte fra Norges Eksportråd, bl.a til å delta på messer i utlandet. Dette bidro sterkt til at vi ble anerkjente også her i Norge.

Hvem og hva er så Terjan?
Terjan er så enkelt som: Terje (Nielsen) Jan (Erik Knudsen)

Det startet med ideen om å skape en vedlikeholdsfri blander for damp og vann. Dette lykkes vi med. Samtidig utviklet vi blandebatterier for varmt og kaldt vann med stor kapasitet. Vi er stolte over å se at idag er våre blandebatterier foretrukket på de fleste meierier og slakterier, dvs næringsmiddelsindustrien. Årsaken er at de er vedlikeholdsfrie. Vi greidde også det kunststykke å få støtte fra Norges Eksportråd, bl.a til å delta på messer i utlandet. Dette bidro sterkt til at vi ble anerkjente også her i Norge.

Pengene vi tjente ble brukt til å utvikle nye hjelpemidler for rørleggeren. Det ble lagt mye arbeid i å utvikle produkter som ikke vil skade brukeren. Som pioner på disse områdene er vi stolte av dette, og at produktene lages på våre egne resepturer.

Det er lettere å ape enn å skape.

“Det er enkelt å få Rå linolje ned på en boks, med det er svært vanskelig å få den opp igjen”, sier Jan-Erik. Terjan greide det igjen, og det resulterte i den første spray-boks med hjelpemiddel for rørleggeren. Siden er det blitt flere typer hjelpemidler i mange forskjellige forpakninger. Bestselgeren vår idag er vår siliconbaserte Terjan`s Superglid. Hamp og hampepasta leverer vi også. Full oversikt finner du her på sida vår.

Disse midlene benyttes av de fleste rørleggerne i Norge, de selges bl.a gjennom Brødrene Dahl AS og Ahlsell Norge AS og andre rørgrossister. Det nye store produktet vårt er rustfrie rør for VA. Vi har nettopp gjennomført et stort prøveprosjekt for Lørenskog kommune, og resultatene er svært lovende.

Vi tror at på sikt vil de fleste innse at vann er et næringsmiddel, og bør behandles sådan.


Design og utvikling: Helli – Visuell kommunikasjon